Меню
Количка

Въпроси и отговори

 1. Има ли вариант за безплатна доставка?
   Да, при поръчка на продукти на стойност поне 99лв., системата автоматично ще ви предложи опция за безплатна доставка. Може да изберете варианта за безплатна доставка в страницата за поръчка. Молим в полето за адрес да допълните информация дали доставката е до ваш адрес или до офис на куриер.

   
 2. С кой куриер ще получа доставката?
   В страницата за поръчка ще имате възможност да изберете между Спиди или Еконт. Срещу всеки вариант за доставка е посочена цената на куриерската услуга.

   
 3. Какъв е срока на доставка?
   Срокът за доставка е 1-2 работни дни. Примери: поръчка направена в понеделник ще получите до сряда; поръчка направена във вторник ще получите до четвъртък. Поръчките направени в събота и неделя ще получите във вторник. Поръчка направена по време на официални празници се изпраща на следващия работен ден.

   
 4. Може ли да направя поръчка по телефона?
   Да, може да ни се обадите на посочения в сайта телефонен номер. Веднага, след като запишем всички данни се заемаме да опаковаме и изпратим до вас желаните продукти. Поръчки по телефона се приемат в работни дни от 09:00 до 17:30.

   
 5. Може ли да направя поръчка без да се регистрирам?
   Да, може. Регистрацията не е задължителна за да направите поръчка. В страницата за поръчка изберете опцията Начин на поръчка: Гост. 

   
 6. Мога ли да върна вече закупен продукт?
   В срок от 14 дни от датата на получаване на продукта, можете да го върнете и ние ще ви възстановим платената сума. Преди да върнете продукт, молим да се свържете с нас през секцията Контакт или на посоченият в сайта телефонен номер за да уточним метода за възстановяване на сумата.

   
 7. Може ли да получа фактура за плащането?
   С всяка поръчка изпращаме касова бележка. Ако желаете да издадем и фактура, молим да напишете данните на вашата фирма в полето Указания към поръчката / Страница за финализиране на поръчката.